Beurer Massageapparat

Massageapparater fra firmaet Beurer

Kender du det med, at man sådan trænger til en god omgang massage, men man har allerede plaget kæresten for tredje gang denne uge? Med et massageapparat fra Beurer slipper du for at plage kæresten og du får samtidig en massage af høj kvalitet. 

Sortimentet af Beurers massageapparater rækker vidt. Ønsker du stimulerende vibrationsmassage, beroligende shiatsu massage eller en dybdegående tappemassage finder du det her!

Stimulerende vibrationsmassage

Beurer MG17 massageapparat bruger vibrationsmassage til at stimulere blodcirkulationen. Samtidig med det kan du med den dobbeltsidede påsættelse eksfolierer huden, så den fremstår helt blød, glat og ensartet. Det lille, håndholdte massageapparat kan bruges i badet, da det er vandtæt. 

Dybdegående tappemassage

Den populære MG 55 giver en dybdegående tappemassage og med dens tyngde, læner massageapparatet sig ind mod din ryg, så du ikke behøver at bruge kræfter, for at give dig selv en dejlig rygmassage. Desuden har MG 55 trinløs justering af massageintensiteten og med varmefunktionen kan du lindre ekstra ømme og stramme muskler. Tappemassage er god til punktmassage. Så er du opspændt på et bestemt punkt i fx nakken, kan tappemassage give hurtig lindring, der hvor smerten er. 

Afslappende shiatsu massage

Shiatsu er japansk og betyder ”finger tryk” på dansk. Shiatsu massagen er baseret på ideer fra traditionel kinesisk medicin. Denne massageform tillægges at have en opkvikkende effekt på humøret og det mentale helbred generelt. Shiatsu massage skulle efter sigende frigive energiblokeringer i kroppen og stimulere kroppens selvhelende kræfter. Beurers massageapparater efterligner de rul og tryk, der kendes fra shiatsu massagen. 

Shiatsumassageapparat fra Beurer kan du opleve den beroligende effekt fra de roterende massagehoveder. Du kan med massagepuden MG 147 nyde en afslappende shiatsumassage til nakken og skuldrende, mens du ligger ned eller smide benene op på massagepuden efter en lang dag og få masseret de trætte ben til livs.  

Med et shiatsu massagebælte som MG 148 kan du målrettet massere ryggen, der hvor det trænger. MG 148 kan bruges på hele ryggen – om det så er nakken, skuldrene eller lænden, der driller. Med bæltet kan du spænde MG 148 fast til kroppen, så du kan have hænderne fri under massagen. Du kan også bruge håndtagene til at øge trykket, hvis du ønsker en ekstra dybdegående massage.

Slutteligt kan du også få massage til hele ryggen uden at løfte en finger! Med massagesædet MG 206 kan du roligt læne dig tilbage i sædet, mens du får en dejlig, afslappende shiatsu massage til hele ryggen. Med et massagesæde kan du slappe fuldstændig af og skabe de perfekte rammer for at komme ned i tempo efter en hektisk dag.

Forkæl dig selv – også i hverdagen

Massage kan også bruges til at slappe af efter en lang og hård dag. I hverdagen kan man hurtigt glemme at gøre noget godt for sig selv. For når man har fri fra arbejde og børnene er hentet, maden er lavet og tøjet er vasket, har man pludselig minus på overskudskontoen. Med et massageapparat fra Beurer kan du nemt forkæle dig selv i hverdagen. Med bare 15 minutters massage dagligt kan du opleve velværet strømme tilbage og give dig fornyet energi. 

Obs: Der medfølger altid en brugsanvisning på dansk når du køber produkter fra Beurer hos Med24.dk
Husk at du altid kan opnå fri fragt hos Med24. Vi pakker og leverer alle ugens 7 dage, så du kan modtage din pakke så hurtigt som muligt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.