Beurer Makeup Spejl

Makeupspejle med lys fra Beurer

Læg din makeup fejlfrit under perfekte forhold med et makeupspejl fra Beurer. Om du er til det væghængte spejl inde på badeværelset eller makeupspejlet på fod som du kan bruge hvor du vil, så har Beurer løsningen til dig.

Kvalitet og design i fokus

Makeupspejlene fra Beurer er designet med kvalitet og finish for øje. Kvaliteten er i top og det kan bl.a. mærkes på tyngden af spejlene. Alle modeller, på nær det lille lomme-makeupspejl, er udført i en højkvalitets kromfinish. Den helt blanke overflade giver spejlet sit eksklusive look – og så kan man sagtens tillade sig at have det stående fremme. Alle makeupspejle er desuden med lys i, så du altid er sikret at kunne lægge din makeup under de rette forhold.

Væghængt eller på fod?

Beurer har både væghængte spejle og makeupspejle på fod. Men hvad skal man vælge? 

Mange kvinder lægger makeuppen inde på badeværelset og her vil det oplagte valg være et væghængt makeupspejl, som modellen BS 59. Spejlet kan trækkes ud fra væggen og selve spejlet kan vippes hele vejen rundt. På den ene side har du et almindeligt spejl og flippes spejlet 180° får du 5 x forstørrelse og kan dermed komme tættere på ansigtet. Forstørrelsesspejlet er supernyttigt når concealeren skal blendes ud eller den perfekte eyeliner skal lægges. Det er også super godt at bruge, når øjenbrynene lige skal have en tur med pincetten – man opdager alle de små hår man ellers plejer at misse, og resultatet er i en klasse for sig! 

Er du mere til et makeupspejl på fod? Med et makeupspejl på fod kan du sidde og lægge din makeup, hvor i din bolig, du vil. Det giver frihed og fleksibilitet, da du bare kan tage spejlet med dig og flytte rundt Det populære makeupspejl BS 55 står på en 15 cm høj fod og måler 13 cm i spejl-diameteren. BS 55 har som det eneste makeupspejl fra Beurer 7 x forstørrelse på den ene side. Spejlet har et godt lys i kraft af de 18 LED dioder. Lyset kan desuden op- og nedjusteres ved at trykke og holde på touch-knappen.

Powerbank og spejl i ét til tasken

Er du ude af huset, måske i byen med vennerne eller til et firmaarrangement, kan det være rart at have et lille spejl med, til hvis man lige skal friske makeuppen op. Makeupspejlet BS 39 er lige til at have med i tasken – og så har den integreret powerbank, som både driver lyset i spejlet, men som også kan bruges til at lade din smartphone op, når du er farten. Med to spejle hvoraf det ene er med 3 x forstørrelse, kan du stadig opnå den forstørrelseseffekt, der skal til, for at lægge en superskarp læbestift.

Når du handler Beurer hos Med24.dk medfølger der altid en brugsanvisning på dansk. Husk at du altid kan opnå fri fragt og vi pakker og leverer alle ugens 7 dage, så du kan modtage din pakke så hurtigt som muligt. 

Der er 3 års garanti på alle makeupspejle fra Beurer. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.