Beurer Blodtryksmåler

Hvordan virker blodtryksmåleren?

Med en blodtryksmåler fra Beurer kan du måle, om du har for lavt eller for højt blodtryk hjemmefra. Blodtryksmålerne kan fås med en oppustelig manchet der kan sættes på overarmen, men den kan også fås i en model der kan sættes på håndleddet. Beurer har blodtryksmålere med forskellige størrelser Manchet, så du kan vælge lige den der passer bedst til dig. 

De forskellige varianter:

  • Blodtryksmålerne fås i mange forskellige varianter, og du kan derfor finde den der passer til dit behov.
  • Blodtryksmålerne kan fås med en skærm i en størrelse XL og XXL, for at gøre det let for dig at aflæse dit blodtryk. Derudover har blodtryksmålerne Bluetooth funktion, som automatisk sender data til din mobiltelefon via en app. Når du har foretaget din blodtryksmåling, kan du se dit gennemsnitlige blodtryk og nemmere holde øje med, om dit blodtryk ændrer sig.
  • Blodtryksmålerne kan også fås med arytmi detektor, som er en funktion der advarer dig i tilfælde af en uregelmæssig hjerterytme.
  • For at få en korrekt måling af dit blodtryk, skal dette måles to gange om dagen. Gerne om morgenen, lige før morgenmaden, og om aftenen, lige før aftensmaden.
  • Størstedelen af Beurers blodtryksmålere er godkendt af enten Europæisk Hypertensionsselskab, eller Tysk Hypertensionsselskab.

Beurer er et tysk firma der har mange forskellige produkter indenfor velvære og sundhed. Beurer har en lang række produkter, som gør det nemmere for dig at holde øje med din sundhed, blandt andet et stort udvalg af blodtryksmålere. 

Har du forhøjet blodtryk, eller for lavt blodtryk, så er en blodtryksmåler et oplagt valg. Med en blodtryksmåler fra Beurer kan du nemt og hurtigt måle dit blodtryk hjemmefra, og på denne måde få et overblik over, om dit blodtryk er i orden.

Hvem kan bruge blodtryksmåleren?

Blodtryksmåleren kan bruges af alle der gerne vil vide om deres blodtryk er i orden, der er dog særlige grupper hvor det er en god ide at måle sit blodtryk, blandt andet hvis du er over 50 år, hvis du er ryger, eller hvis der er hjerte-kar-sygdomme i din familie.
De fleste af Beurers blodtryksmålere kan gemme data for mere end en person og kan bruges af hele familien.

Obs: Der medfølger altid en brugsanvisning på dansk når du køber produkter fra Beurer hos Med24.dk
Husk at du altid kan opnå fri fragt hos Med24. Vi pakker og leverer alle ugens 7 dage, så du kan modtage din pakke så hurtigt som muligt.

Vælg en blodtryksmåler der passer specifikt til dine behov!

Er du i tvivl om hvilken Beurer blodtryksmåler du skal vælge, samt hvilke funktioner den skal have for netop at passe til dit specifikke behov?

Du kan læse meget mere om blodtryk samt valg af blodtrykmåler her!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.