Betafem

Betafem™ kvindelig intimpleje til en optimal intimflora og et sundt underliv

Hos mange kvinder kan gener i underlivet give meget ubehag og besvær i hverdagen - derfor er en afbalanceret intimflora og god hygiejne er optimal for en sund, rask og glad krop. 

Betafem er et brand, hvis produkter er specielt udviklet til dine kvindelige hygiejnebehov, således at du altid kan føle dig godt tilpas i din krop. Produkterne kan bruges i din daglige plejerutine, så du får en frisk og ren fornemmelse hver dag. Betafem sammensætter skånsomme ingredienser i innovative formularer for at være særligt tilpasset det sensitive intimområde, så produkterne bliver så effektive og blide som muligt. 

Sortimentet indeholder både almindelige hygiejneprodukter samt den virksomme Betafem BV gel, som har klinisk dokumenteret effekt på bakteriel vaginose. 

Hvad er bakteriel vaginose?

Oplever du lugtgener og udflåd i underlivet? Så kan det være, at du har bakteriel vaginose. 

Bakteriel vaginose er en tilstand, hvorved der forekommer ubalance i den intime flora, hvilket kan fører til ubehagelige gener såsom udflåd, lugt, kløe og rødme. Tilstanden fejldiagnosticeres ofte som en infektion/svamp, men er altså ikke det samme. 1 ud af 3 kvinder oplever at få bakteriel vaginose mindst én gang i livet, og her kan Betafem™ intimpleje-serie være løsningen for dig!

Medicinsk udstyr og kosmetiske plejeprodukter til kvinden, der går op i en sund krop

I Betafems produktsortiment finder du Betafem™ BV Vaginal Gel, der bruges som behandling og forebyggelse af bakteriel vaginose. Gelen fungerer som en hurtig løsning mod ubehag og udflåd, og lindrer desuden eventuel ubehagelig og fiskeagtige lugt i løbet af 24 timer. Produktet virker som en kur, der tages i 7 dage for at blive fri fra de generende symptomer. 

Desuden finder du i serien Betafem™ intim skum- og gelvask, som begge er udviklet til anvendelse i din daglige, intime skønhedsrutine, eller som trin 2 efter behandling med Betafem™ BV gelen, for at opretholde den sunde intimflora. Produkterne er begge tilsat det præbiotiske stof inulin, som fremmer væksten af gode bakteriestammer i din flora. De to vaske er gynækologisk- og dermatologisk testede, fri fra farve- og sæbestoffer samt tilsat en ganske mild parfume, som efterlader underlivet med en behagelig duft.

Fordi du fortjener at føle dig bedst muligt tilpas i din kvindelighed. 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?