Benadryl FAQ

Benadryl FAQ
Spørgsmål og svar

Hvorfor virker Benadryl så hurtigt?
Fordi den aktive ingrediens, Acrivastin, optages meget hurtigt i vores organisme og giver maksimal symptomlindring efter 30 minutter. Andre antihistaminer begynder først at virke senere og giver først maksimal symptomlindring fra flere timer til flere døgn efter indtagelse.

Er det ikke mest almindeligt med længerevarende allergisymptomer?
Nej, mange danske allergikere har primært symptomer en gang imellem (ikke hver dag) og har kun symptomerne i en vis periode - typisk nogle timer - de pågældende dage. For høfeber hænger det sammen med, at pollenintensiteten varierer i løbet af dagen.

Hvad er forskellen på allergipræparaterne?
Der findes to måder at behandle din allergi på:

1. Her-og-nu: Til lindring af kortvarige symptomer og til lindring, når symptomerne allerede er opstået.

2. Forebyggende: Til længerevarende, forebyggende behandling, når symptomerne kan forudses og varer relativt længe.

Hvornår er det godt at bruge Benadryl?
Til lindring af kortvarige symptomer og til lindring, når symptomerne allerede er opstået.

Kan gravide bruge Benadryl?
Hvis du er gravid, er det vigtigt altid at kontakte din egen læge, inden du anvender Benadryl eller andre allergipræparater.

Kan ammende kvinder bruge Benadryl?
Hvis du ammer, er det er vigtigt altid at kontakte din egen læge, inden du anvender Benadryl eller andre allergipræparater.

Kan man tage indholdet af en Benadryl-kapsel ud, hvis man har svært ved at sluge den?
Hvis man ikke er i stand til at sluge kapslen, kan den klippes op og indholdet hældes ud på en ske. Kom lidt saft/yoghurt eller lignende på skeen for at lette indtagelsen, men vær opmærksom på at hele indholdet af kapslen skal med.

Bliver man sløv af at tage Benadryl?
Benadryl tilhører de ikke-sløvende antihistaminer, men som for antihistaminer kan der i sjældne tilfælde opleves en sløvende effekt. Derfor anbefaler Pfizer Consumer Healthcare at du altid er specielt opmærksom første gang, du prøver et antihistamin. Oplever du ingen sløvende effekt første gang, vil du med stor sandsynlighed heller ikke gøre det efterfølgende.

Må Benadryl indtages med andre lægemidler?
Visse antihistaminer kan i sjældne tilfælde forstærke den sløvende effekt af nervemedicin ved samtidig indtagelse. Kontakt din læge, såfremt du er i tvivl.

Hvad sker der, hvis man bruger Benadryl og drikker alkohol samtidig?
For visse antihistaminer - og dermed også Benadryl - gælder, at de i sjældne tilfælde kan forstærke alkohols sløvende effekt. Det betyder, at du skal være ekstra forsigtig hvis du drikker alkohol, når du har taget antihistamin, og du bagefter skal køre bil eller udføre arbejde, som kræver koncentration og præcision.

For yderligere information anbefaler vi, at du spørger din læge eller på dit apotek. Du kan også kontakte Astma-Allergi Forbundet.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?