Kundeservice
0 varer
Kurv
Max Factor Natural Minerals Foundation - Bronze - 10g
Max Factor Natural Minerals Foundation - Bronze - 10g

Max Factor Natural Minerals Foundation - Bronze - 10g

77,95 DKK
-40%
129,00 DKK
Ikke på lager
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Anmeldelser
Max Factor Natural Minerals Foundation i farven Bronze (80) - den mest populære farve, som kan bruges af alle. Du regulerer blot mængden af pudder for at få den ønskede glød/farve.

Max Factor Natural Minerals Foundation går længere end nogen anden foundation og kombinerer let opbyggelig dækning med milde, beskyttende og plejende ingredienser. Natural Mineral Foundation indeholder ultrafine partikler og er skønhedseksperternes hemmelige middel   den sikre vej til en perfekt hud med et sundt og friskt look.

Max Factor Natural Minerals Foundation er parfumefrit og indeholder plejende ingredienser, hvilket gør det ideelt til sart hud. Kombineret med et unikt etui og en 100 % naturlig børste, kan du skabe de mest professionelle resultater nogensinde og opbygge en dækning, der er helt perfekt til dig.

Tip:
Skab et helt perfekt look med Natural Minerals Foundation. Du vælger selv, hvor meget dækning, du ønsker. Du kan fx vælge en let dækning til hverdag, og du kan påføre lidt mere på næsen, kinderne og panden, hvis du ønsker en middel dækning, og hvis du skal til fest, kan du skabe et glamourøst look ved at lægge et strejf af Natural Minerals Foundation på øjenlågene og langs kæbelinjen.

Varenummer: 7519

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Line - 11-07-2012 
Ved ikke hvorfor den hedder "foundation" - i mine øjne er det pudder. Den er rimelig mørk og duer slet ikke til min nordiske "glød"! ;-) Men fin bronze-pudder.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832