Kundeservice
0 varer
Kurv

Baldrian mod søvnbesvær og uro


Baldrian kan hjælpe ved søvnproblemer og/eller uro


Roden af Baldrian også kaldet Valeriane (Valeriana Officinalis) har været medicinsk brugt i mere end tusind år. Dens nuværende popularitet skyldes at den har en beroligende og søvnfremmende effekt ligesom Baldrian virker overfor angst og uro. Baldrian er en staude, der vokser i våde områder i Europa og kølige regioner i Asien og Amerika.

Hvis du har søvnproblemer er der endvidere en række andre forholdsregler du kan tage:

  • Gå i seng samme tid hver aften og stå op på samme tid hver morgen. Det gør det nemmere for hjernen at finde ud af, hvornår den skal sove. 

  • Undgå kaffe og te sent på aftenen. Flere timer efter en kop kaffe eller te, har du stadig koffeinen i dig.  

  • Er du B-menneske kan du med fordel begynde at stå op 1 til 2 timer før nødvendigt. Efter nogle dage har du nemmere ved at falde i søvn og kan stå op til normal tid.

UDVALGTE PRODUKTER (se alle produkter HER)

Valerina Nat (Baldrian), 80 tabl.

Valerina Nat (Baldrian), 80 tabl....
Valerina Nat - Naturlægemiddel ved uro og søvnbesvær. Hver tredje har ind imellem svært ved at sove. Jo ældre man er, desto mere almindeligt er det. Årsagen kan være stress, uro eller uregelmæssige arbejdstider. Ofte ved man dog ikke, hvad det skyldes. Derimod ved man, at Valerina Nat hjælper i flere tilfælde.
 
Valerina Forte (Baldrian), 80 tabl. Valerina Forte (Baldrian), 80 tabl....
Har du også svært ved at falde til ro? Prøv Valerina Forte. Følelsen af uro, at have svært ved at koble fra eller at føle disharmoni, er normalt. I nogle tilfælde kan der dog være ting, som sker i løbet af din hverdag, som sætter dybere spor, og du har behov for hjælp eller selv at tage hånd om dine problemer.
 
Nat (Baldrian) 90 stk Nat (Baldrian) 90 stk
Prosan ® Nat er et godkendt naturlægemiddel mod uro og søvnbesvær. Prosan ® Nat indeholder ekstrakt af standardiseret baldrianrod og humle. I mange hundrede år har mennesker tygget baldrianrod for at få en god søvn.
 

 

   

 


 

 

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832