Balance Me

Balance me

Balance Me skaber resultatgivende hudplejeprodukter, der stabiliserer balancen i kroppen – men hvordan og hvorfor?

Balance Me blev etableret i 2005 af de britiske søstre, Clare og Rebecca Hopkins. De valgte at forlade deres daværende jobs, for at følge drømmen om at skabe et arbejde og liv i bedre balance. Tanken og ideen bag hele projektet kom af, at de oplevede hvordan de selv, men også deres venner, havde en dårlig balance mellem deres privat- og arbejdsliv.  

Balance Me fremmer velvære og øger balancen

Alt hos Balance Me spiller en rolle, og intet er overladt til tilfældighederne – heller ikke navnet. Hver og et produkt er nemlig designet til at fremme velvære og øge balancen hos forbrugeren. 

Hos Balance Me er alle faktorer i fokus, og de arbejder ud fra professionelle krav, hvilket sikrer de rette formularer under en omhyggelig og naturlig udvikling. Hver blanding udformes til at arbejde på tre niveauer; heraf hudfordele, aroma og et boost til eventuelle humørsvingninger. Flere af olierne som Balance Me benytter sig af, er blevet afprøvet og testet igennem århundreder, og dette skaber en sikkerhed i, at effektiviteten bag olierne lever op til forventningerne. Blandt disse olier indgår røllike, benzoin og spikenard. Balance Me benytter sig endvidere af innovative, naturligt aktive botaniske stoffer, højteknologiske naturlige formularer, som alle er med til at skabe resultatgivende produkter.

Clare og Rebecca Hopkins ved hvor travlt livet kan være, og hvor svært det er at opnå balance på de vigtige punkter. Af denne grund har de udover Balance Me også skabt en blog, hvor du kan blive klogere på, hvor vigtigt det er at have kroppen i balance, men også at have tid til sig selv.

Hvorfor skal du vælge Balance Me?

Balance Me har et hav af muligheder og produkter, og der kan være meget at vælge mellem - herunder håndcreme, serum, olie, face- og bodywash samt meget mere! En ting du kan stole på, er synlige resultater ved brug af deres hudplejeprodukter. Alle deres produkter har nemlig et indhold af botanisk aktive formularer, og disse bliver fremstillet i Storbritannien - naturligvis under opsyn af Balance Me.

Muligheder og grænser rykker sig konstant indenfor hudplejeindustrien. Personerne bag Balance Me er i stor grad blevet påvirket af dette, og er blandt andet grunden til, at de i stor grad kan videreudvikle deres produkter. For dig som kunde, betyder det at Balance Me har haft flere og flere muligheder for at løse dine bekymringer og problemer i dagligdagen; heraf pigmentering, fine linjer, tab af farve og følsom hud. 

Et ærligt brand med skånsomt indhold

Personerne bag Balance Me mener, at man kommer længest med klar- og ærlighed, når det gælder ingredienser. De er opmærksomme på, hvilke ingredienser de ønsker at undgå, men også hvilke de anvender i formularerne. Standarden er høj, og procentdelene fra alle ingredienser er tydeligt synlige på produkterne.

Alle produkter fra Balance Me er fri for: parabener, mineralolier, dea, sulfater, petroleum, silikoner, mikroperler, propylenglycol, kunstige dufte og farver. Ingen af produkterne er testet på dyr, og vil aldrig blive det. 

Hvis du har fået nok af produkter med indhold af unødvendige og skadelige stoffer, er Balance Me det sikre og fornuftige valg for dig. Ved brug af disse produkter, vil du opleve hvordan balancen i kroppen positivt påvirkes og hvordan en behageligere hverdag opstår.

Balance Me kan forhandles her hos Med24.dk til gode priser samt tilbud, og findes i varianter til enhver smag. Du kan til enhver tid opnå gratis fragt, og vi tilbyder desuden dag til dag levering, så vi sikrer, at dit produkt når frem til dig så hurtigt som muligt. Dette er din garanti for et blidt, fantastisk og hensynsfuldt brand.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.