Bak Skincare

Bak Probiotic Skincare er et dansk hudplejebrand, hvis effektive produkter er baserede på økologiske og naturlige ingredienser i kombination med patenterede mælkesyrebakteriestammer. Produkterne er sammensat af eksperter, har vundet priser, og stiger i popularitet dag efter dag. 
Læs mere om Bak Skincare | Probiotikas fordele for huden | Derfor bør du prøve Bak Probiotic Skincare 

Bak Probiotic Skincare - dansk naturlig hudpleje beriget med gavnlige mælkesyrebakterier

En hud i ubalance kan forårsage mange problemer og forskellige typer irritation på din hud. I dag er atopisk eksem, rosacea, akne og andre hudlidelser i vækst, mens konventionelle behandlingsmetoder er blevet mindre effektive - dette besluttede danskerne Søren Kjælulff og Charlotte Vedel sig for at gøre noget ved i år 2017. Derfor stiftede de Lactobio, som er biotek-firmaet bag Bak Probiotic Skincare. Her forskes der inden for plantebaserede mælkesyre-bakteriestammer, som har fantastiske fordele for din huds sundhed og balance. 

Hvad er probiotika, og hvad kan det gøre for din hud?

Probiotika er noget, der er på manges læber i dag, men hvad er det egentlig, og hvorfor kan det være en fordel at anvende det på huden? Probiotika kendes også som mælkesyrebakterier, og flere tager dem i dag som tilskud, idet de kan have en gavnlig indvirkning på tarmfloraen og immunsystemet, men faktisk har bakterierne også flere fordele for din hud. Probiotika er levende bakterier, som går ind og bekæmper problematiske bakterier på hudens overflade, så de 'gode' bakterier kan vækste mere. Dette styrker hudens naturlige immunforsvar, hvilket hjælper med at fjerne symptomer på problemhud og genoprette hudens sundhed, så den igen kommer i balance. Videnskaben bag Bak Skincare er lidt avanceret, men hvad du bør vide er, at deres bakteriestammer samt resten af produkternes formler er sammensat af dermatologiske, mikrobiologiske og biokemiske eksperter med henblik på at lindre og forbedre forskellige hudlidelser og problemer. 

Baks avancerede formler med patenterede probiotika-bakterier

I 2018 fandt Lactobio den særlige probiotika-stamme Lactiplantibacillus Plantarum, som de kaldte for LB244R®. Den patenterede bakterie viste sig at kunne hæmme bakterien Staphylococcus Aureus, også kaldet gul stafylokok, som kan forårsage almindelige generende hudforhold som eksem, tørhed og rødme. Året efter var de i stand til at isolere Lactiplantibacillus Plantarum, eller LB356R®, der er en unik bakteriestamme, som stopper væksten af 'dårlige' bakterier, der kan forårsage akne og uren hud. 

Probiotika har fordele for følgende hudlidelser:

  • Ekstremt tør hud, der synes stram
  • Atopisk hud med kløe og irritation
  • Uren hud med tendens til akne
  • Rosacea, rød og opblusset hud
  • Moden hud med rynker og linjer

Efter flere kliniske forsøg kunne Lactobio konkludere, at bakteriestammerne havde positive virkninger på forskellige problem-hudtyper. LB356R® reducerede pustler og bumser betydeligt ved uren og akne-præget hud efter 4 ugers brug, mens LB244R® kunne reducere kløe og tørhed ved atopisk hud helt op til 96%, samtidig med også at mindske rødme, sår og tyk hud betydeligt. Bak Skincare kombinerer i deres formler de gavnlige probiotiske stammer med udvalgte naturlige og økologiske ingredienser, der sørger for at holde din hud velplejet og sund. Blandt andet benytter de nærende planteolier og beskyttende vitaminer, der tilfører huden masser af fugt uden at fedte, for at holde dens fugtniveau i balance - også selvom du har tendens til skinnende hud. Produkterne hjælper med at gendanne din huds mikrobiome, altså dens 'økosystem', samt dens beskyttende barriere, så du kan få en sund og fin hud igen. 

Derfor bør du prøve Bak Skincare

I Baks beskedne produktsortiment finder du alt, hvad du skal bruge til din problemhud. Prøv blandt andet Day Care Oil, som vandt prisen for "Årets Innovation" ved Danish Beauty Awards 2020. Ønsker du mere specifik lindring kan du prøve Anti-Blemish Oil og Rescue Serum Acne-Prone Skin til uren hud med tendens til akne, Anti-Redness Oil der er god mod rødme og rosacea, Concentrated Serum Dry Skin til meget tør hud, Rescue Serum Atopic Skin, der effektivt mindsker symptomer på atopisk eksem eller Oil for Mothers, som er egnet specielt til ammende mødre og røde barnenumser. Brug produkterne i kombination med den præbiotika-berigede ansigtsrens Microbiome Boosting Cleanser, der forbereder huden på de øvrige produkter, så du kan få mest mulig udbytte af deres fantastiske egenskaber. 

Køb Bak Probiotic Skincare billigt og på tilbud hos Med24.dk - altid hurtig bæredygtig levering samt fri fragt fra 200,-

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?