Bag-again

5 Produkt(er)

Bag Again er skabt for at vi kan minimere brugen af plastik. Poserne er udviklet af Inge som kommer fra Holland.
Når du går til bageren eller i supermarkdet og handler brød og frugt, bruges der som oftest plastikposer som mange blot smider ud når de pakker varerne ud. Dette spild kan minimeres ved brug af Bag Again.

Både Bag Again net- og brødposer er lavet i 100% GOTS certificeret bomuld, hvilket er din sikkerhed for at produktet er fremstillet under ordentlige forhold uden brug af pesticider.

Bag again kan vaskes skånsomt ved 30 grader, men vask den kun hvis den er direkte beskidt. Er det blot krummer så hæld dem ud og brug posen igen og igen.

Bag Again netpose til frugt, grøntsager og nødder

Brug de fine netposer til at transportere dine frugter og grøntsager hjem fra supermarkedet. Det gennemsigtige net gør det nemt for ekspedienten at se hvilket frugter der er i posen og derfor er den er rigtig godt alternativ til plastikposerne.

Det store net egner sig godt til frugter og grøntsager, hvor det lille kan indeholde mindre grøntsager som citroner, tomater eller fx. nødder.

frugtpose

Bag Again bomuldspose til brød og opbevaring

Posen kan bruges både til at transportere brød og andre tørvarer hjem, men du kan også opbevare brødet i posen. Posen er med til at brødet bevarer sin sprøde overflade og den bløde krumme i midten.

Den store brødpose måler 47 x 31 cm og er stor nok til et franskbrød.
Den lille måler 15 x 25 cm og kan indeholde ca. 1 kg´s indkøb.

brødpose

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.