Mund- og tandpleje

Mund- og tandpleje

Bæredygtige tandbørster

Den danske tandlægeforening anbefaler, at man udskifter sin tandbørste omkring hver 3. måned, når børstehårene begynder at sprede sig. Hvor en konventionel plastiktandbørste ryger i skraldespanden og på forbrændingen, vil en tandbørste i bambus eller majsstivelse kunne nedbrydes naturligt i naturen i løbet af mellem 3 og 6 måneder.

I denne kategori har vi samlet et udvalg af bæredygtige tandbørster for et nemt, men effektivt og miljøvenligt byt på badeværelset. Prøv for eksempel biotandbørsterne fra Jack N' Jill, de stilrene bambustandbørster fra Humble Brush og HydroPhil samt de innovative Jordan Green Clean tandbørster i 100% FDA-godkendt genbrugsplast.

Rene, hvide tænder

Vælg mellem økologisk tandpasta med eller uden fluor fra Urtekram, Jack N' Jill og Dr. Organic, mild og naturlig Jordan Green Clean tandpasta i emballage af genbrugsplast samt zero waste tandpastabar fra Lamazuna, som kommer i 3 forskellige, friske smagsvarianter.

Øvrige supplementer til den daglige mundhygiejne

Prøv blandt andet det populære, veganske og naturlige tyggegummi fra True Gum, plastikfri tandtråd fra Maistic, Jordan Green Clean flosser, tandtråd og tandstikker samt bionedbrydelige tandkrus og smart tandbørsteetui.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?