Barbering

Miljøvenligt barbergrej til både mænd og kvinder

Her finder du produkter perfekte til miljøvenlig barbering for både mænd og kvinder. Gå traditionelt til værks med en flot safety razor med udskiftelige kvalitetsblade i rustfrit stål, blødgør hårene med barbercreme, -sæbe eller -olie og gå på opdagelse i et hav af skægolie, -voks og balm til en cool og skarp styling.

Hvad er en safety razor og hvorfor skal jeg bruge den?

Hyppig barbering med engangsskraber eller skraber med udskifteligt hoved kan både være en besværlig omgang og genererer desuden en masse affald, som ikke kan sorteres til genanvending. Ved at anvende en traditionel barberskraber - også kendt som en safety razor - er du sikret optimal kontrol, mindsket risiko for indgroede hår og irritation fra forkert barbering med sløve blade samt en super tæt barbering med kun få strøg.

En safety razor er typisk bygget med enten én (single edge) ellet to (double edge) skarpslebne kanter til barbering. Selve skraberen koster lidt mere end almindelige engangsskrabere - til gengæld er den 100% fri for plastik og de udskiftelige blade fås i høj kvalitet til billig pris. Bladet er desuden let at rengøre for hårrester og kan afleveres i metalcontaineren på genbrugspladsen, når det er tid til udskiftning.


Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?