Bæredygtighed | Stort udvalg af bæredygtige produkter

Hos Med24 mener vi, at det skal være nemt at handle bæredygtigt. I denne kategori har vi derfor samlet et stort udvalg af produkter specielt for dig, som ønsker grønne(re) alternativer til en lang række hverdagsprodukter. Læs mere her.

Produkter med fokus på bæredygtighed hos Med24

Grønne alternativer og omtanke for miljøet

Da vi ved, bæredygtighed er et begreb, som spænder vidt, indeholder kategorien en række mærker og produkter, som udmærker sig på forskellig vis - hvad enten de er særligt certificerede, veganske, genanvendelige, baseret på naturlige ingredienser, fremstillet af let bionedbrydeligt materiale eller fri for engangsplastik.

Omtanke for miljøet er en vigtig mærkesag hos Med24 - dette glæder også vores pakkeri og dermed de leverancer, du modtager. Derfor anvender vi udelukkende FSC-certificerede forsendelseskasser, minimale mængder af pakkefyld og i helt særlige tilfælde - hvis produktet eller transportfirmaet kræver det - luftpuder samt poser i BIO-plast.

Læs mere om bæredygtige forsendelser hos Med24.dk her.

Hvad er bæredygtighed?

FN definerer, med sine 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, bæredygtighed som et holistisk begreb inddelt en social, økonomisk og miljømæssig variant. Hvor økonomisk og social bæredygtighed fokuserer på fornuftige, langsigtede, økonomiske løsninger, grønne tal på bundlinjen, inklusion og social retfærdighed, handler den miljømæssige bæredygtighed i højere grad om at passe på jorden, så den ikke tager skade af den måde, vi lever på - dette blandt andet ved at anvende grønne alternativer i hverdagen, vedvarende energi, nedsætte CO2-forbruget, bevare livet i naturen og i havet samt undgå forurening fra kemikalier og svært nedbrydelig plastik.

Hvad kan du selv gøre?

En god portion sund fornuft er din bedste ven, hvis du ønsker at handle online med grøn samvittighed. Nedenfor har vi samlet nogle af vores bedste råd til at hjælpe dig godt på vej:

1. Prioritér kvalitet over kvantitet.
Gå for eksempel efter holdbare og slidstærke materialer som glas, silikone og rustfrit stål eller bambus, som er bionedbrydeligt og kan dyrkes helt uden behov for vækstfremmer eller kunstvanding.

2. Byt engangsprodukterne ud med genanvendelige alternativer.
Prøv for eksempel de populære, genanvendelige sugerør i rustfrit stål, komposterbare og plastikfri produkter fra Maistic, den multifunktionelle Stasher Bag, de smarte og 100% kemifri sæbebær, naturlig hudpleje fra Ecooking, den miljøvenlige OrganiCup, plastikfrit tyggegummi fra True Gum, genanvendelige bleer, stofposerne fra Bag-Again samt den 100% økologiske plejestick fra KRAES

3. Se efter certificeringerne.
Hos Med24.dk forhandler vi blandt andet et stort udvalg af økologiske, svanemærkede, FairTrade samt veganske produkter fordelt på flere produktkategorier . Du kan læse mere om de forskellige mærkninger i vores oversigt her

4. Saml din bestilling i én større ordre frem for at bestille enkeltprodukter over flere gange.
- Derved reduceres både emballageforbrug og transport.

5. Bor du i nærheden af Løkken? Så kan du med fordel vælge at afhente din bestilling gratis på vores lager og fuldstændigt spare transporten.
Du modtager en besked på mail, når din ordre er klar til afhentning.
Pakker kan afhentes i tidsrummene: Mandag-torsdag 08.00-18.00, fredag 08.00-15.00 samt søndag 10.00-14.00.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?