Australian Native Botanicals

Australian Native Botanicals - naturlig og miljøvenlig hårpleje i frisørkvalitet

Australian Native Botanicals er, som det ligger i navnet, et australsk baseret og ejet brand, som anvender ene lokale ingredienser fra naturen i den australske outback til at formulere enestående og virksomme hårplejeprodukter såsom shampooer og balsamer.

Som virksomhed vægter Australian Native Botanicals både natur- og miljøvenlighed samt din sundhed rigtigt højt, og derfor bestræber de sig på, altid at anvende den størst mulige koncentration af naturligt bionedbrydelige og plantebaserede ingredienser, for at formulere de effektive plejeprodukter, der virker, uden at synes skadelige for dit smukke hår. Produkterne fra Australian Native Botanicals er det gode valg til dig, som er miljøbevidst, og som ønsker et smukt og sundt hår på den mest naturlige måde. 

Med inspiration i det bedste naturen har at byde på

Gennem tusindvis af år har Australiens indfødte benyttet sig af naturens gaver til at medicinere og pleje deres kroppe, og egenskaberne fra de lokale australske planter er vidt kendte i dag. Australian Native Botanicals bruger ekstrakter fra planter såsom kakadublomme, quandong, fingerlime, kænguruæble, febertræ og telopea til at formulere deres virksomme hårprodukter, og de anvendte ekstrakter er af den højest mulige kvalitet.

For at opnå denne kvalitet af ingredienserne benytter de sig af en særligt innovativ teknologi kaldet Cellular Extraction, som er den første teknologi i verden, der med succes kan bevare alle plantens molekyler for at udvinde dens næringsstoffer, hvilket gør, at planteekstrakterne bliver så koncentrerede som muligt, og du får det fulde udbytte af produktet. 

Veganske og naturlige produkter uden skadelig kemi

Australian Native Botanicals producerer alle deres produkter lokalt i Australien, og henter samtlige af deres ingredienser fra lokale landmænd, som under bæredygtige forhold dyrker de nyttige planter, urter og blomster. Fordi brandet vægter naturen så højt, har alle shampooer og balsamer følgende fordele: 

  • Cruelty Free - ikke testet på dyr
  • Med mindst 90% naturlig indhold
  • Vegansk og plantebaseret
  • Ingen syntetisk duft- eller farve
  • Sulfat-, silikone-, ftalat- og parabenfri
  • Uden gluten og mineralolie

Produkterne indeholder derfor ingen skadelig silikone, der kan slide på håret, og er kun formuleret med dufte fra naturlige æteriske olier. 

Miljøvenlige hårprodukter til ethvert behov

Australian Native Botanicals ved, at for at bevare et sundt hår, er det vigtigt at bruge præcis det rigtige produkt, som passer perfekt til din hårtype. I sortimentet her finder du sæt af forskellige shampooer og balsamer, hver formuleret til et specifikt formål. Prøv for eksempel: 

- Ultimate Gloss & Shine: sættet egnet til normalt hår.
- Intense Repair: shampoo og balsam til tørt, skadet og skrøbeligt hår. 
- Volume & Body Boost: sættet egnet til dig, med fint, tyndt og volumefattigt hår. 
- Ultra Protect: shampooen og balsamen til dig med farvet hår. 

På baggrund af produkternes egenskaber, anvendes de i frisørsaloner verden over. Australian Native Botanicals er derfor oplagt at tilføje til din daglige hårplejerutine, hvis du ønsker naturlige og miljøvenlige produkter af den højeste kvalitet, til fornuftige priser. Hos Med24 fås produkterne altid billigt, med mulighed for gratis fragt. Udforsk sortimentet samt vores store udvalg af naturlig hårpleje lige her. 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?