Atlas

Atlas DNA & Mikrobiom test

Læs mere om de DNA- og mikrobiomteknologiske tests fra Atlas Biomed.

2 Produkt(er)

Atlas

Cutting-edge videnskab for alle

Atlas Biomed er en britisk baseret virksomhed med udpræget speciale i bioteknologi, medicin, genetik og mikrobiomer. Grundlagt i 2016 ved Adm. Direktør, bioinformatiker Sergey Musienko, medstifter og medicnisk direktør, endokrinolog Andrey Perfiliev samt støttet af en videnskabelig bestyrelse af højprofilerede eksperter inden for hhv. humangenetik, biokemi, fødevare- og sundhedsvidenskab, antik DNA-analyse, datalogi, epidemiologi, molekylær- og cellebiologi samt gastroenterologi.

Gennem anvendelse af de nyeste genteknologier tilbyder Atlas Biomed brugeren hjælp til individuel optimering af dagligt velvære med afsæt i resultater fra dertil udviklede tests, som foretages hjemme hos brugeren og indsendes til analyse.
I Danmark er foreløbigt to Altas-testtyper tilgængelige: DNA-test og mikrobiomtest.

Atlas Biomed DNA Test

Livets byggesten

Siden opdagelsen af DNA i 1950'erne har forskere undersøgt det menneskelige genom. Der er etableret klare forbindelser til mange aspekter af menneskers sundhed, som hvordan gener påvirker sygdomsrisiko, stofskifte, fødeintolerance, respons på motion og mange personlige egenskaber

Atlas DNA-test giver dig en detaljeret genetisk profil af dit helbred, ernæring, fysisk aktivitet og geografiske aner. Den indeholder over 400 træk og indikatorer - herunder blandt andet:

  • Sygdomsrisici påvirker af gener og livsstil
  • Påvirkning af vitaminer og disponering for bestemte intolerancer
  • DNA herkomst - herunder oprindelses- og neanderthalergener

Testen kan kombineres med Atlas-mikrobiomtest og give information om din livsstil, samt en unik indsigt i dit helbred, som ikke findes andre steder.

Atlas Biomed Mikrobiom Test

Mikrobiomet - vores tarmbakterier - er stærkt påvirket af eksterne faktorer som spisevaner, antibiotika, sygdom og mere. Dette betyder også, at du kan styrke det ved at ændre dine kostvaner.

Atlas Mikrobiom Test analyser typerne af tilstedeværende bakterier og deres andel i det samlede mikrobiom. Testen giver information om de forskellige funktioner af bakterierne, og i hvilket omfang de beskytter dig mod visse sygdomme og betændelse samt hvilke vitaminer de syntetiserer. Du vil også få anbefalinger til at forbedre og opretholde balancen i dit mikrobiom ved at tilføje specifikke fødevarer til din diæt.

Køb tests fra Atlas hos Med24.dk

Hos Med24.dk forhandler vi både DNA- og mikrobiomtest fra Atlas Biomed. Køb hos os i dag - Fri fragt med DAO PakkeShop og Hjemmelevering på køb over 200 kr. - Hurtig levering - Bæredygtige forsendelser.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.