Kundeservice
0 varer
Kurv

Artikler om sundhed

Her finder du links til vores artikler om sundhedsrelaterede emner, herunder om hæmorider.

Behandling af hæmorider - hæmoridecreme kan lindre
Der findes en lang række præparater som stikpiller og hæmorridecremer mod hæmorider, men effekten af dem på selve hæmoriden er tvivlsom. Der kan dog være en god lindrende virkning på symptomerne (fx svie og kløe) at anvende en hæmoridecreme. Der findes ikke række forskellige hæmoridecreme mod hæmorider. Gener fra hæmorider kommer og går, og man kan ofte undgå egentlig lægelig behandling, hvis man regulerer afføringen med rigeligt væske og fibre og eventuelt bruger et mildt afføringsmiddel.

Skridttæller - stærkt motiverende til at fået mere
Me den skridttæller vil du med stor sandsynlighed opnå at få gået mere i hverdagen. Skridttællere viser det antal skridt du har gået og det motiverer ofte til at gå endnu flere skridt. En skridttæller kan bæres hele dagen, hvorved du let kan følge dine daglige fremskridt. En skridttæller er samtidig en god gaveide. Mange virksomheder køber også en skridttæller til medarbejdere.

Læs også denne artikel om hvordan skridttællere kan være både sjov og motiverende.

Sunde Madopskrifter

Vi har samlet en række sunde opskrifter - se dem her. Disse er oprindeligt udarbejdet i samarbejde med Ret Nemt. Vi håber du kan blive inspireret. Endvidere kan du finde en brugbar liste over krydderier her.

Konkurrencer

Vi holder løbende konkurrencer. Du kan se mange af vores gamle konkurrencer her.

Oversigtssider

Se også disse emnesider om temaer indenfor sundhed og helse:
Alkohol - Graviditet - Knogleskørhed - Vitaminer - Naturlægemidler - Rygeafvænning - Gaver - Artikler om hjertet - Underlivsproblemer
Inkontinens - Hårpleje - Hudpleje - Narkotest

Jane iredale er et af vores mest populære mærker indenfor kosmetik. Læs artikler om Jane Iredale her.

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832