Artikler om medicin og lægemidler

Nedenfor finder du en række relevante artikler relateret til vores produkter samt mere generelle artikler om emner indenfor sundhed, helse og pleje.

Narkotest
Vores narkotest er nøje udvalgt ud fra et krav om høj kvalitet men samtidig skulle den være billig. Hos os får du derfor sikre narkoteste.  Vi har valgt en multi narkotest som vi på forhånd vidste var af højeste kvalitet inden for narkotikatest og så køber vi hjem i meget store mængder for at kunne holde prisen nede.  Køb narkotest - vi garanterer for høj kvalitet og lave priser. En test for Narkotika er f.eks. egnet til kontrol hos personer der er i behandling for et tidligere misbrug, men bruges også forebyggende ved mistanke om en person er på vej ud i et misbrug. 

Billig medicin og lægemidler i vores online netbutik
Vi tilbyder billig medicin gennem vores netbutik. Her har vi alle lægemidler som er liberaliseret til salg uden for apotek. Selv om det er billig medicin er alle lægemidler originale og godkendt til salg i Danmark. Du finder medicin til mange forskellige lidelser og til alle lægemidler er der en fyldestgørende beskrivelse af indhold, bivirkninger med mere.

Blodtryksmåler og blodtryksapparat
Vi har skrevet en guide til valg af blodtryksmåler og valg af manchet til blodtryksmåler. Der er således en række forhold du skal være opmærksom på, når du køber blodtryksmålere.

Billige graviditetstest
Graviditetstest er meget lette at anvende og giver et præcist resultat uanset om der er tale om billige graviditetstest eller de dyrere mærker. Med Clearblue graviditetstest kan man dog få en helt speciel test, som kan vise resultatet digitalt og det kan være en fordel, hvis man er "nybegynder".

Razorpit Barberbladssliber
Med Razorpit barberbladssliber kan du genbruge dit barberblad op til 150 gange. Derved sparer du både tid og penge. Razorpit barberbladssliber er en dansk opfindelse. Køb Razorpit billigt hos Med24.dk! 

Loppemidler til hund og kat
Med Bayvantic Vet og Frontline loppemidler gør du din hund og kat glad. Det er effektive midler mod utøj, som kan være til stor gene for dine husdyr. Frontline Combo Loppemiddel er det mest populære produkt.

Omnimin - Bestseller som altid er på tilbud
Omnimin er et stærkt vitaminpræpaparat produceret af Biosym. Er du på udkig efter Omnimin tilbud er du komme det rigtige sted. Du kan læse mere om Omnimin under de enkelte produkter.

Lavera - Økologisk hudpleje fra Tyskland
Lavera er vores bedst sælgende plejeserie indenfor Naturprodukterne. Lavera har vundet mange priser i Tyskland og er i top 3 blandt tyskernes favorit-plejeserier. Du kan læse mere om Lavera her.

Husk til gode priser og tilbud

Husk findes både som naturlægemiddel og som kosttilskud. Husk er endvidere kommet som et bagemiddel. Det er den variant der hedder FiberHusk. Priserne på Husk er faste og lave hos os. Du kan læse mere om Husk og se Tilbud på Husk her

Guide til imedeen

Imedeen hudplejekapsler er lavet i forskellige varianter som er tilpasset netop din hud. De forskellige imedeen produkter er designet i forhold til din aldre - eller rettere alderen på din hud. Om du skal vælge Imedeen time perfection, Derma One eller Prime renewal er således te spørgsmål om hvilket stadie din hud er i, herunder i forhold til rynker og ælde.
Læs guiden til Imedeen her.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.