Kundeservice
0 varer
Kurv

Alkometer - Stort udvalg - både privat og erhverv

Alkometer

Et alkometer til tjek af promillen kan købes i forskellige varianter. Et alkometer kan købes som nøglering til 20 kroner eller man kan anskaffe sig et mere professionelt alkometer hvor priserne nærmer sig de 1.000 kroner eller derover.

Køber man et anerkendt digitalt alkometer vil man ofte få en kvalitet der tilnærmer sig det alkometer politiet anvender. Et billigt alkometer vil derimod ofte være upålidiligt. Desuden skal man være omhyggelig med at bruge et alkometer som beskrevet i brugsanvisningen, hvilket måske ikke altid er let efter at have drukket alkohol. Et alkometer kræver ofte at man som minimum venter med at teste promillen til 20-30 minutter efter man sidst har drukket for at det giver et retvisende resultat. Det anbefales ydermere at man tager et glas vand før testen udføres. Herudover skal man være opmærksom på, at der kan gå helt op til to timer, inden koncentrationen af alkohol i blodet har nået sit højeste. Så selv om et alkometer i overensstemmelse med sandheden viser under 0,50 promille, kan man risikere, at promillen er steget op over det tilladte, inden man når hjem.

Konklusion: Et alkometer er mest præcist 2-3 timer efter seneste indtagelse af alkohol. Brug ikke en alkoholtester som et redskab til at drikke og køre. Det er ikke sikkert at køre når du har drukket alkohol.

Alkometer - Se priser og modeller HER!

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832