Alkoholmeter - mål promillen inden du kører

Køb alkometer
 

Et alkoholmeter kan måle din promille.


Med et alkoholmeter er det muligt at tjekke sin promille inden man kører bil. I Danmark er grænsen for hvornår man må køre bil ved 0,5 promille. Man skal dog være opmærksom på, at et alkoholmeter måler promillen på et givent tidspunkt og at det kan vise forkert, hvis man ikke følger den brugsvejledning der altid følger med et alkholmeter. Et alkoholmeter kræver bl.a. ofte at man venter med at teste promillen til 20-30 minutter efter man sidst har drukket for at det giver et retvisende resultat. Herudover skal man være opmærksom på, at der kan gå helt op til to timer, inden koncentrationen af alkohol i blodet har nået sit højeste. Så selv om et alkometer i overensstemmelse med sandheden viser under 0,50 promille, kan man risikere, at promillen er steget op over det tilladte, inden man når hjem.

Uanset om man er i besiddelse af et alkoholmeter anbefales det generelt, at man ikke blander alkohol og bilkørsel, da alkohol svækker reaktionsevnen – selv i mindre mængder.

Alkometer - Se priser og modeller HER

 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?