Ahava Øjencreme

Tilfør øjenområdet fugt og pleje med AHAVA Øjencreme

Vi glemmer ofte øjenområdet, selvom det er et af de områder, som er mest udsat for fare. Det er yderst vigtigt, at vi husker at påføre øjenområdet creme, da det er her, huden er tyndest. Samtidig er øjenområdet det område, hvor aldersbetingede rynker viser sig først mest tydeligt. Det er meget fornuftigt at benytte sig af øjencreme, da det hjælper hudens overflade omkring øjnene på bedste vis. En øjencreme går bl.a. ind og blødgører, fugter og udglatter huden omkring øjnene, således rynker bliver mindre synlige.

Det er vidt forskelligt, hvor ofte vi bruger øjencreme. Nogle bruger den hver dag, andre kun når de husker det, og så er der også dem, som slet ikke benytter en øjencreme. AHAVA producerer øjencreme, der både forebygger rynker men også sænker farten af ældningsprocessen. Øjencreme er ofte en smule mere rig og fyldig i sin konsistens end alternativer såsom ansigtscreme – dette betyder, at du ved brug af øjencreme ikke har brug for en særlig stor mængde ad gangen.

AHAVA Øjencreme til tørre og sarte øjenområder

Sortimentet af AHAVA Øjencreme består af fem fremragende produkter, der alle hver især har sine kvaliteter og fordele. Alle produkterne er naturligvis skabt på de fineste hudvenlige ingredienser, som er at finde i Det Døde Hav. I vores udvalg finder du bl.a. AHAVA Gentle Eye Cream, som er en hurtigtabsorberende øjencreme, der både blødgører og udglatter fine linjer omkring øjnene. Derudover er AHAVA Men Age Control All-In-One Eye Care også at finde i sortimentet – en kølende gel, der både reducerer mørke rande, fine linjer, hævede øjne og samtidig tilfører fugt.

Med24.dk forhandler et stort udvalg af AHAVA hudplejeprodukter. Hos os kan du altid finde gode tilbud og lave priser. Det er altid muligt at opnå gratis fragt, og vi yder også dag-til-dag levering.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.