Ahava Natcreme

Tilfør din hud næring og fugt i nattens løb med AHAVA Natcreme

Der er mange, som ikke forstår nødvendigheden af natcreme, og hvorfor man overhovedet skal benytte sig af natcreme. Huden gennemgår andre processer om dagen, end den gør om natten, og pga. dette skal man holde de to zoner adskilt. Det er derfor vigtigt at anvende natcreme, inden vi lægger os til at sove. I løbet af natten vil natcremen genopbygge det, du har tabt i løbet af dagen.

Det er ikke ligegyldigt, om du bruger dagcreme eller natcreme til din nattesøvn. Hver creme har sit eget formål til hhv. nat og dag. Natcreme har en anden funktion, da kroppen arbejder anderledes om natten, end den gør om dagen. Derfor er det vigtigt at skelne mellem dag- og natcreme.

Hvilken AHAVA Natcreme skal jeg vælge?

AHAVA har et fint udvalg af natcremer, og de har helt bestemt også den, du mangler. I sortimentet finder du bl.a. AHAVA Age Control Even Tone Sleeping Cream, som både mindsker tidlige tegn på aldring men også forbedrer hudens struktur og klarhed – alt sammen mens du sover. I sortimentet indgår også AHAVA Extreme Night Treatment, hvilket er en nærende og blødgørende natbehandling, der reducerer rynker og gør huden mere fast.

Alle natcremer er naturligvis skabt på de fineste og mest hudvenlige ingredienser, som er at finde i Det Døde Hav.

Hos Med24.dk forhandler vi natcremer fra AHAVA. På siden vil du altid finde gode tilbud og priser. Desuden kan du altid opnå gratis fragt, og vi yder dag-til-dag levering.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.