AHAVA Clineral

8 Produkt(er)

Hvad er AHAVA Clineral?

Som navnet antyder, repræsenterer navnet Clineral essensen af brandet: Dermo-cosmetic produkter, der er klinisk testet på patienter med forskellige hudlidelser og er baseret på Dead Sea mineraler. Clinical + Mineral = Clineral. Produkterne er formuleret med kosmetisk kvalitet for at afhjælpe, lette og forbygge.

Clineral brandet reflekterer kernen af AHAVA laboratoriets ekspertise: den dybe viden om Dead Sea mineraler og deres terapeutiske indvirkning samt menneskers evne til at producere high-end og lækre hudplejeprodukter.

Clineral hudplejeprodukter kombinerer de beviste, terapeutiske traditioner fra Dead Sea mineraler, mudder og udvalgte botaniske ekstrakter for at fremme hudens essentielle funktioner og lindre symptomer, som er relateret til specifikke, kroniske hudlidelser som Psoriasis, Atopic dermatitits, eksem, diabetiske fodlidelser og intolerant hud.

Udviklet af AHAVA

Gennem årene har AHAVA Dead Sea Laboratories samlet en bred viden og ekspertise omkring mineralerne fra Det Døde Hav og deres terapeutiske effekt på menneskers hud.

I dag er AHAVA definitivt eksperterne indenfor Det Døde Hav. Siden grundlæggelsen af virksomheden i 1988 har AHAVA udviklet kosmetikprodukter baseret på naturlige ingredienser fra området – mudder og ørkenplanter.

Clineral produktudviklingen er baseret på kliniske tests, fælles forskningsprogrammer i samarbejde med EU og gensidige studier med universiteter i Israel og verden over.

Det Døde Hav - "Sundheds-mekka” for hudlidelser

Det Døde Hav er det mest studerede hav i forbindelse med hudlidelser og er nævnt mange gange i videnskabelige artikler og medicinallitteraturen, der alle indikerer en bevist, terapeutisk effekt i forbindelse med at behandle hudlidelser.

Videnskabelige artikler viser, hvor fantastiske forbedringer, der ses i situationer med patienter med hudlidelser – især psoriasis.
Millioner af patienter fra hele verden, der lider af psoriasis og andre kroniske hudlidelser, besøger hvert år Det Døde Hav for at søge behandling.

Mineralerne fra Det Døde Hav har vist sig at have en effekt på kontrollen af hovedcellulære processer, herunder celledeling og –differentiering, tidlig ældning og programmeret celledød, der er de centrale problemer ved hudlidelser.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.