Ahava Anti-age

Formindsk farten af din huds ældningsproces med anti-age fra AHAVA

Bløde kinder, flot og naturlig hud uden linjer var noget, vi havde i en alder af 20. Et udseende, som man ville ønske, man stadig havde, men som der hverken blev sat pris på eller gjort noget for. Ved brug af anti-age cremer fra AHAVA, har du dog muligheden for at rette op på dette!

Det er en god ide at benytte sig af anti-age cremer, når du kommer lidt op i årene. Når man bliver ældre, er det meget normalt, at huden gradvist bliver dårligere til at vedligeholde sig selv. Det kan derfor være nødvendigt at benytte sig af anti-age creme, og jo tidligere man begynder at bremse sin huds ældningsproces, jo bedre.

Anti-age cremer har mange fordele – fx reducerer cremerne rynker og bremser hudens ældningsproces. Fremadrettet sikrer dette dig en flot og smuk hud – også selvom du med tiden selvfølgelig bliver ældre.

Hold dig ung med AHAVA Anti-age

Hos Med24.dk har vi et fint sortiment af resultatgivende anti-ages. Iblandt findes bl.a. AHAVA Control Even Tone Moisturizer SPF20, som kan benyttes på daglig basis. Cremen går effektivt ind og reducerer de synlige, fine linjer samt tilfører huden en god mængde fugt. Den har ligeledes et indhold af SPF20, som beskytter huden mod eventuelle UVA- og UVB-stråler. I sortimentet indgår også AHAVA Extreme Day Cream, hvilket er en dagcreme, som udglatter dybe rynker og samtidig tilfører huden fugt. Ved brug af denne vil du opleve stærkere, glattere og mere fast hud. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.