Luk

Medlemsbonus

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret. Se nedenstående udsnit af siden. 

Se nedenstående eksempel


Gå til kurven
Medlemsklubben Få gratis vareprøver og 5% bonus
Nordens største udvalg til et sundt liv

bumser / acne vulgaris - hvad er det?

Acne vulgaris (bumser) skyldes betændelse i de små talgkirtler, der omgiver de fine hår i ansigtet og på overkroppen.

Uren hud med acne vulgaris / bumser og hudorme rammer næsten alle unge i puberteten og årene derefter. Nogle rammes ganske mildt med én enkelt eller to bumser i ny og næ, mens andre rammes ganske hårdt og har brug for egentlig behandling .

Acne / bumser optræder oftest første gang i forbindelse med puberteten, her er det de normale forandringer i kønshormonerne der er årsagen. De mandlige kønshormoner påvirker talgkirtlerne, huden bliver dermed mere fedtet og acnen (bumser) opstår der hvor mængden af talgkirtler er størst, dvs. ansigt og ryg. Udviklingen af acne indledes med at de normale talgkirtler stopper til og danner hudorme. Hudormene kan blive betændte og bumserne opstår. Acnens sværhedsgrad tiltager under puberteten og når sit maksimum i 17-19-års alderen. Herefter aftager den gradvist hos de fleste og forsvinder oftest omkring 25-års alderen. Speciel hudpleje kan ofte afhjælpe acne og bumser.

10 gode råd til behandling af bumser.

Kundernes favoritter

Relaterede links

Acne - ar efter acne

Hudpleje - oversigt

Uren hud/bumser - produktoversigt

Bumser – 10 gode råd. Køb effektive produkter

Hudpleje fra det døde hav

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.