Urtekram Kokossukker Ø - 280 gr

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Urtekram Food
Varenummer: 13761

Urtekram økologisk kokossukker 280 gram

Det økologiske kokossukker fra Urtekram er uraffineret kokossukker, der i både smag og anvendelse minder rigtig meget om mørkt rørsukker. Dog har kokossukkeret en varmere og mere karamelagtig sødme, der især egner sig godt i bagværk som cookies og brownie.
Da kokossukker er uraffineret, indeholder det en lille smule mineraler og vitaminer som zink, magnesium og forskellige B-vitaminer. 

Hvordan fremstilles kokossukker?

Kokossukker stammer fra kokospalmen og dens fine blomster, der indeholder en sød nektar, der kan tappes og efterfølgende koges ind til sukker. Resultatet er uraffineret kokossukker, som har et lavere glykæmisk indeks end almindeligt hvidt sukker, og som derfor ikke påvirker dit blodsukker i samme grad som hvidt raffineret sukker. 

Du behøver ikke at være bange for, at kokossukker vil få dine kager til at smage af kokos, for kokossukkeret udvindes fra kokospalmens blomster og altså længe inden blomsten bliver til en kokosnød. 
Kokossukker kaldes sommetider for palmesukker, og da det er naturligt og uraffineret sukker, har det en brunlig farve, som du måske kender fra brun farin.

Anvendelse

Du kan bruge kokossukker præcis ligesom du ville bruge almindeligt hvidt sukker til at give sødme og smag i madlavning og bagning. Kokossukker kan også sagtens erstatte rørsukker og brun farin, og da smagen er en anelse mere karamelliseret end i hvidt sukker, kan det give dit bagværk en mere dyb smag. 
Kokossukker kan også bruges i det salte køkken til at give sødme i sovs og marinade, og det kan let opløses i forskellige væsker, hvis du ikke vil have den faste konsistens til at knase i din ret. Kokossukker har et ret lavt smeltepunkt sammenlignet med almindeligt hvidt bordsukker, og du kan derfor let varme det op og smelte det til din opskrift. 


Perfekt til glutenallergi og diabetes

Kokossukker er fra naturens side glutenfrit og indeholder ikke korn, og det egner sig derfor godt til allergikere. På grund af det lavere glykæmiske indeks kan det være en god idé for diabetikere at anvende kokossukker i stedet for almindeligt hvidt sukker.

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

1710 kJ / 400 kcal

Fedt

1,0 g

- heraf mættede fedtsyrer

0,5 g

Kulhydrater

97 g

- heraf sukkerarter

96 g

Fibre

0,8 g

Protein

1,7 g

Salt

0,18 g

Ingredienser:

Kokossukker*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Indonesien

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Urtekram Food
Varenummer: 13761
EU økologimærke Ø-mærket Debio Øko
EU økologimærke Ø-mærket Debio Øko

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.