Med24.dk
Du er her: Forside > Kosttilskud > Fiskeolie > Omni Krill - 60 kaps.
Produkter
Nyhedsbrev

Læs mere om nyhedsbrevet

OmniKrill / Omni-Krill - 60 kaps.

Omni Krill - 60 kaps.
Vores pris: 169,95 DKK
Vejl. pris: 199,00 DKK - Spar 15%
Antal: 
 På lager
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragtpriser her
Luk
Forsendelsesmåde Gebyr Fri fragt over
GLS Pakke Shop 29 kr. 599 kr
Pakkeboks / Postbutik 29 kr. 599 kr
Erhversadresse 29 kr. 599 kr
Privataddresse 29 kr.
Udland Læs mere
5
(1)
Beskrivelse
Anmeldelser

OmniKrill er et kosttilskud i form af kapsler, der indeholder 400 mg krill-olie. Krill-olien er en god kilde til Omega3 fedtsyrer, naturlige antioxidanter og fosfolipider.

OmniKrill blev kåret til Årets Helsekostprodukt (september) 2011. Kåringen fandt sted på den årlige Helsam Messe.

Omnikrill øger også mængden af den gode kolesterol i kroppen - og formindsker mængden af den dårlige, dvs. at den virker på samme måde som de kendte Omega3 fedtsyrer, bare bedre og hurtigere.

Krill´en - eller lyskrebsen - fra havet omkring Antarktis har en størrelse som en lillefinger og vejer endnu mindre, men det har som noget nyt vist sig, at olien derfra har en endog meget stærk og hurtig virkning på sundheden.

Omni-krill fra Biosym er udviklet af vildtlevende krebsdyr (lyskrebs), der er fanget i ikke forurenede farvande.
Olien er et meget skrøbeligt produkt, som skal behandles på den rigtige måde for at virke. Det er lykkedes med Omnikrill, der dermed er et superstærkt kosttilskud med flerumættede fedtsyrer: EPA og DHA.

Krill-olie i forhold til fiskeolie
Krill-olie adskiller sig fra almindelig fiskeolie på især to områder. Først og fremmest er en stor del af Omega-3 fedtsyrerne i krill-olie bundet til fosfolipider. Almindelig fiskeolie indeholder Omega-3 fedtsyrer bundet til triglycerider. For det andet har krill-olie et naturligt højt indhold af antioxidanter, der beskytter olien mod iltning og harskning. Krill-olie har en antoxidativ effekt, der er 47 gange større end almindelig fiskeolie, hvilket især skyldes indholdet af Astaxanthin.

Den nyeste forskning i Omega-3 har vist en særlig gavnlig effekt, når de indtages i form af krill-oliens unikke Omega-3 fosfolipider. I almindelig fiskeolie er Omega-3 bundet til triglycerider, hvorimod en stor del af Omega-3 fedtsyrerne i krill-olie naturligt er bundet til fosfolipider. Gevinsten ved Omega-3 fosfolipider er, at de er vandopløselige, og derfor kan kroppen optage dem direkte fra tarmen og udnytte dem langt bedre og hurtigere end Omega-3 triglycerider. Omega-3 bundet i triglycerider - som i almindelig fiskeolie - er fedtopløselige, og derfor er optagelsen langt mere kompliceret og afhængig af enzymer i maven og tarmen. Studier bekræfter, at krill-olien i OmniKrill optages op til 50 % bedre end almindelig fiskeolie.

Desuden er det i form af Omega-3 fosfolipider, at Omega-3 (EPA og DHA) har en effekt i kroppen, hvor de indgår i alle cellemembraner. Kroppens cellemembraner er opbygget af fosfolipider, mens triglycerider forbrændes eller oplagres i fedtdepoter. Derfor er OmniKrill olie med turboeffekt!

Omnikrill anbefalet dagsdosis voksne, samt børn på 11 år og derover: 1-2 kapsler. Bør indtages med morgenmåltid.

Indhold 1 kapsel 2 kapsler
Neptune Krill-olie 400 mg* 800 mg*
     
Fedtsyreindhold    
Marine fosfolipider 200 mg* 400 mg*
- Heraf minimum 55 % Omega-3 fosfolipider1    
Omega-3 fedtsyrer 150 mg* 300 mg*
- Heraf EPA 75 mg* 150 mg*
- Heraf DHA 45 mg* 90 mg*
Astaxanthin (antioxidant) 65 µg* 130 µg*
*ADT (Anbefalet Daglig Tilførsel) ikke fastlagt.    

Ingredienser: 100 % Neptune Krill-olie (fra vildtlevende Lyskrebs), Kapsel: Fiskegelatine, Fugtighedsbevarende middel: Glycerol.

Næringsdeklaration for 1-2 kapsler: Energi 19-48 kJ (4,5-9 kcal). Protein 0-1 g, kulhydrat 0-1 g, heraf sukkerarter: 0 g, fedt 0,4-0,8 g, heraf mættede fedtsyrer: 0,15-0,30 g, flerumættede fedtsyrer 0,16-0,32 g. Kostfibre: 0 g. Natrium: 0,03-0,06 g.
OmniKrill er fri for transfedtsyrer!

Andre kunder har også købt


Alternative produkter
 
Luk
Mere om nyhedsbrevet

Vores nyhedsbrev udkommer ca. en gang om ugen. Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud, konkurrencer mm. Du modtager kun nyhedsbrevet, såfremt du udtrykkeligt har tilmeldt dig.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via www.med24.dk. Du kan også afmelde dig direkte fra nyhedsbrevet.

Din email videregives ikke til tredjemand.
 

GENERELT
Kundeservice
Om Med24.dk
Medlemsklubben
Google+
Med24.dk på Facebok Facebook

BETINGELSER & VILKÅR
Handelsbetingelser
Datapolitik / Privacy policy
Sikker betaling
Medlemsbonus

FRAGT & LEVERING
Leveringspris
Leveringstid
Diskret levering
Returnering

Kreditkort

e-mærket


Vedr. køb: Alle priser er inkl. 25% moms. I vores netbutik finder du altid gode online tilbud. Billig og tryg e-handel.
Med24.dk ApS  -  Løkkensholmsvej 6  -  DK-9480 Løkken  -  Tlf. + 45 29807922  -  E-mail: info@med24.dk  -  SE nummer: 28520832
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.