Luk

Medlemsbonus

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret. Se nedenstående udsnit af siden. 

Se nedenstående eksempel


Gå til kurven
Medlemsklubben Få gratis vareprøver og 5% bonus
Blodtryksapparat
 

Guide til valg af blodtryksapparat

- Tilbage til produktoversigten for blodtryksmålere
(Du finder en sammenligning af vores blodtryksapparater nederst på denne side)

Blodtryksapparat - generelt
Et blodtryksapparat giver dig muligheden for at måle dit blodtryk i ro og mag i dit eget hjem. Du kan anvende dit blodtryksapparat lige når det passer dig, uden at du behøver at besøge din læge. Et blodtryksapparat giver dig derved den optimale mulighed for selv at overvåge dit blodtryk, således at du kan konsultere en læge, hvis dit blodtryk begynder at ændre sig.

Blodtryksapparat - kvalitet
Der er flere gode pålidelige mærker på markedet for blodtryksapparater, hvor i blandt Microlife, Omron og A&D (også kaldet UA) er de mest kendte. Den anvendte teknologi har udviklet sig i retning af endnu højere præcision og pålidelighed gennem de seneste ti år. Dette har blandt andet har betydet, at de automatiske blodtryksapparater nu bruges regelmæssigt på landets sygehuse og hos de praktiserende læger.

Ved valg af blodtryksapparat er det vigtigt, at du vælger et blodtryksapparat som er klinisk testet og godkendt. "Klinisk testet" betyder, at apparatets evne til at måle præcist, er testet op imod en lægeligt præcis måde at måle blodtryk på af et uafhængigt testinstitut. Blandt de - ofte billige - blodtryksapparater som ikke er klinisk testede, er der mange, som er upræcise, og hos Med24.dk har vi derfor valgt kun at markedsføre klinisk testede blodtryksapparater fra kendte producenter.
 

Blodtryksapparat - overarm
Blodtryksapparater som måler på overarmen har traditionelt været mest pålidelige og der sælges derfor også flest af denne type blodtryksapparat. Det er vigtigt at måle omkredsen af din overarm med henblik på at vælge det rigtige blodtryksapparat (manchetstørrelsen varierer på de enkelte blodtryksapparater).

Blodtryksapparat - håndled
Blodtryksapparater som måler på håndledet er blevet langt mere præcise over de sidste 5 år, og de betragtes nu generelt som næsten lige så præcise som et overarms blodtryksapparat.

Se alle blodtryksapparater

Microlife BP A 100

Omrom blodtryksmåler

Microlife BP A 100 Plus

UA 767 Plus 30

Omron M6 komfort

Microlife W100

Et blodtryksapparat der måler på håndledet er meget let at anvende, men der er vigtigt, at apparatet holdes i samme højde som hjertet når målingen foretages for at opnå en præcis måling. Hos Med24 anbefaler vi et blodtryksapparat der måler på overarmen, såfremt man vil have den højeste nøjagtighed ved målingen!
 
Sammenligning af vores blodtryksapparater
I nedenstående oversigt kan du sammenligne vores blodtryksapparater, hvilket vi håber kan hjælpe dig i dit valg blodtryksapparat.
Du kan altid kontakte vores kundeservice, såfremt du har spørgsmål.
 
Model Microlife BP A 100 Microlife BP A 100 Plus UA-767 Plus 30 Omron M6 komfort
Billede

microlife

microlife

Kivex ua-767

omron m6

Type Bordmodel der måler på overarm. Bordmodel der måler på overarm.

 

Bordmodel der måler på overarm. Bordmodel der måler på overarm.

 

Beskrivelse Fra verdens førende producent. Anbefales af hjerteforeningen og bruges på lægehuse og i praksiser i mange lande. Anbefales af Med24.dk! Fra verdens førende producent. Anbefales af hjerteforeningen og bruges på lægehuse og i praksiser i mange lande. Anbefales af Med24.dk! Blandt de mest solgte blodtryksapparater til hjemmebrug i verden. Internationalt anerkendt blodtryksapparat. Anvendes af mange danske lægehuse.
Manchet Kommer med medium manchet (22-32 cm). Small (17-22 cm) og large (32-42 cm) kan købes separat. Kommer med medium manchet (22-32 cm). Small (17-22 cm) og large (32-42 cm) kan købes separat. Kommer med manchet som passer til en overarmsomkreds på 22-32 cm Komfortmanchet som passer til overarmsomkreds på 22-43 cm.
Memory Memory funktion der husker den sidste måling Memory funktion der husker op til 200 målinger. Memory funktion der husker op til 30 målinger. Memory funktion der husker op til 90 målinger.
Måling - Manchetten sættes fast rundt om overarmen.
- Apparatet startes
- Manchetten pumpes automatisk op og udlufter langsomt.
- Resultatet vises
- Manchetten sættes fast rundt om overarmen.
- Apparatet startes
- Manchetten pumpes automatisk op og udlufter langsomt.
- Resultatet vises
- Manchetten sættes fast rundt om overarmen.
- Apparatet startes
- Manchetten pumpes automatisk op og udlufter langsomt.
- Resultatet vises
 
- Manchetten sættes fast rundt om overarmen.
- Apparatet startes
- Manchetten pumpes automatisk op og udlufter langsomt.
- Resultatet vises
 
PAD funktion Har PAD funktion, hvilket vil sige, at apparatet har en indikator for uregelmæssig hjerterytme. Har PAD funktion, hvilket vil sige, at apparatet har en indikator for uregelmæssig hjerterytme. Har PAD funktion, hvilket vil sige, at apparatet har en indikator for uregelmæssig hjerterytme. Har PAD funktion, hvilket vil sige, at apparatet har en indikator for uregelmæssig hjerterytme.
MAM funktion Har ikke MAM funktion Har MAM funktion. Det betyder, at blodtryksmåleren ved et enkelt tryk kan tage tre automatiske målinger efter hinanden og give et samlet resultat af de 3 målinger. Specialister anbefaler at blodtryk måles på netop denne måde. Har ikke MAM funktion Har ikke MAM funktion
Klinisk test Er klinisk testet og godkendt. Er klinisk testet og godkendt. Er klinisk testet og godkendt. Er klinisk testet og godkendt.
Batterier 4 stk. AA batterier 4 stk. AA batterier 4 stk. AA batterier 4 stk. AA batterier
Link Microlife BPA 100 Microlife BPA 100 plus UA 767 - kivex Omron M6 comfort
 
Model Microlife BP W100
Billede

microlife håndledsmåler

Type Håndledsmåler
Beskrivelse Handy og let anvendelig håndledsmåler. Leveres i robust plasticetui. Egnet til rejsebrug.
Manchet One size manchet der passer til alle håndled
Memory Memory funktion der husker op til 200 målinger.
Måling - Manchetten sættes fast rundt om håndleddet.
- Apparatet startes
- Manchetten pumpes automatisk op og udlufter langsomt.
- Resultatet vises
 
PAD funktion

 

Har PAD funktion, hvilket vil sige, at apparatet har en indikator for uregelmæssig hjerterytme.
MAM funktion Har ikke MAM funktion
Klinisk test Er klinisk testet og godkendt.
Batterier 4 stk. AA batterier
Link Microlife håndledsmåler
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Vind et gavekort til Med24.dk på 500 kr.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i
konkurrencen om et gavekort på 500 kr.